AVLSDUERNE "det grå guld"

DEN 7.december 2010. i avlslag 1. starter Parringerne.

Her vil avlsduerne blive opdateret. 😲 🙂  Det er de nu .     7.dec.2010. så er duerne klar, i alle slag er der strøet STALOSAN mod utøj og jeg kan næsten ikke vente med at åbne rederne.
SÅ NU VIL JEG ÅBNE REDERNE DEN 7.december..her i avlslag nr.1. så håber jeg, det ikke er for tidligt, jeg får jo først de 100. ringe som jeg skal bruge den 1. Januar. 2011.


desværre kan disse 2. ikke parres sammen,da de er redesøskende og har de samme forældre,så der skal findes en ny makker dem,som er lige så god.

Billeder fra avlslaget

Her er så billeder af den store avlslag, her er der totalt 25. reder.
 
Desuden har jeg 4. små avlslag til specielle duer, dem har jeg avlet på før, de skal ikke blandes med disse duer.

Så er duerne i kanonform og klar, nu skal de lige udvælge sig en de syntes om, her i denne afd. får de selv lov til at vælge, da det mest er 34 avlsduer (unger ) som jeg har købt i år af Tom Hansen fra hans bedste par i Svendborg. De får ikke lov til at flyve ud før de har avlet.

flere billeder af rederne i den store avlslag.

 
Det allerbedste for mig er .                                                         😘Jeg vil gerne have 100. unger klar til den 1. marts. så er de klar til træning, alle sammen på en gang. Det med at have forskellige kuld er lidt for besværligt, især når man tillægger så mange unger.
Selv om høgeplagen er stor hernede, når rovfuglene trækker nordpå, mister jeg sjældent unger, de kan godt nok komme hurtigt ind, når de ser en fare for dem i luften.
så er rederne klar til at åbnes i denne afdeling den 24-11-2009

Nye forsøg her i efteråret.

 Da jeg har så mange små afdelinger til avl, forsøger jeg mig meget frem.
Jeg har en afd. med kun 8. rene koopman duer.+
1. afd. med blandet, 8. stk. Koopman +  Flor engels.+
1. afd. med blandet, 8. stk. Jos Thorne + Flor Engels.
0g så i selve udestuen, 3. par som jeg vil følge ekstra nøje. de er omgivet af panserglas, og som vivi siger, det varer vel ikke længe, før der også skal være en afdeling i soveværelset.

små unger som jeg har lavet som forsøg, her går bl.a. 2. Buscard unger, jeg var lidt i tvivl om hunnen var god nok, men hun har fået disse 2. hvid broged unger som tegner godt, de bliver nu fjernet så hun kan komme igang med nye unger, med den samme Kopmann han.

UNGESLAGET I FORBINDELSE MED AVLSLAGET.

Her er så ungeslaget, her kan ungerne så gå ud og se på omgivelserne på den bræt, som stikker ind i slaget gennem sputningen, den er ca. 3. meter udenfor, den bliver brugt flittigt.
Jeg syntes det er en god måde at lære ungerne hvor de skal ind og der er ingen problemer, selv når jeg har fjernet brættet.

Her efter vil alle avlsparringerne blive opdateret parvis med billeder af duerne + stamtavler af hver enkelt.

 Her vil jeg opdatere alle parringer med billed og stamtavler af de to parrede duer, i deres reder med deres nyfødte unger.😀
Det er jo meget godt at have dem her, inden de bliver lagt ind i dueprogrammet, så kan man jo nå at sortere ungerne, hvis de ikke er ok.

den. 3. januar. 2010. så er de første 22. unger ringet i avlslaget. jeg håber det ikke er for koldt og ungerne kan klare 10. graders kulde og 1. meter sne.det er første gang i den tid jeg har haft duer,  jeg oplever så meget kulde i januar måned. uha-uha-

| Svar

Nyeste kommentarer

18.08 | 21:41

Lækker side der Erik

25.04 | 06:57

Hejsa har du flere billeder? Mvh jan

07.12 | 18:43

Hei pris på 1 tauris anlegg.

21.02 | 17:34

hej hvad skal du have for et anlæg, med en antenne til og 3 meter kabel.